Marathon Bukan Untuk Amar!

Be-Yourself-No-Matter-What

Hai semua! Assalamualaikum!

Thanks kepada semua pembaca kerana masih melekat dengan blog Kakiberangan ni. Terutama sekali bagi peminta setia Bukan Untuk Amar yang sentiasa menanti sambungannya. Sorry sangat sebab selalu buat anda ternanti-nanti dan memberikan harapan palsu. Hahahaha itu memang kesilapan yang sukar untuk dimaafkan πŸ˜› Tapi sejujurnya saya tak pernah berharap yang saya akan capai tahap ini. Bukan apa sebelum ni cuma suka-suka buat cerita ni tapi tak sangka ada yang menyukainya.

Lagi satu saya nak bagitahu yang saya bakal mengakhir dunia asasi saya tak lama lagi. SO maksudnya dah tak lama lagi saya akan menduduki peperiksaan akhir. Doakan saya berjaya ya πŸ™‚ Harap-harap dapat sambung Medic. InsyaAllah. Kita hanya mampu merancang dan segala-galanya telah ditentukan oleh Allah πŸ™‚

Baru-baru ni ada reader yang tanya macam susah nak cari bab bab Bukan Untuk Amar yang lepas-lepas. Katanya macam leceh sikit. Huhuhuhuhu. Oleh itu bagi mereka yang masih belum baca atau nak baca semula dari awal. Jangan risau lagi sebab saya dah lampirkan kesemua link untuk bab-bab yang ada dalam Bukan Untuk Amar. Dan kalau ada post baru saya akan update sekali dekat dalam post yang ni lah. So tak payah susah-susah nak search satu-satu. Just taip Marathon Bukan Untuk Amar. Semuanya ada dalam tu πŸ™‚

BUKAN UNTUK AMAR

Advertisements

12 thoughts on “Marathon Bukan Untuk Amar!

  1. goodluck for final exam.. lagi beberapa bulan kan?
    harap before final exam tu dapatlah update episode bukan untuk amar banyak2 sikit.. heee

      1. oh lupa pasum habis bulan 4.. haha goodluck yaw!
        sabar menunggu ni.. setiap hari bukak blog ni menanti amar hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s